Przygotowanie i prowadzenie diet :
- Prowadzenie pacjentów z nadwagą i otyłością
- Prowadzenie pacjentów w schorzeniach onkologicznych
- Prowadzenie pacjentów w schorzeniach autoimmunizacyjnych ((Hashimoto, choroba Gravesa-Basedowa, choroba Leśniewskiego-Crohna, reumatoidalne zapalenie stawów, łuszczycowe zapalenia stawów, stwardnienie rozsiane, cukrzyca typu1)
- Prowadzenie pacjentów w schorzeniach przewlekłych (dna moczanowa, cukrzyca typu 2, nadciśnienie tętnicze, zespół metaboliczny, hipercholesterolemia, hipertriglicerydemia, niedoczynność i nadczynność tarczycy, zespół policystycznych jajników, łuszczyca)
- Prowadzenie pacjentów w schorzeniach układu wewnętrznego (ostre zapalenie trzustki, marskość wątroby, kamica żółciowa, przełyk Barretta, wrzodziejące zapalenie jelita grubego)
- Przygotowanie diety roślinnej
- Dieta dla kobiet w ciąży, mam karmiących oraz dieta propłodnościowa
- Dieta dla osób aktywnych fizycznie